Hotellrummen har kvar en del av sin karaktär och charm från 1930-talet då huset byggdes intill den historiska miljön runt Odinslund.
Flera rum har en fantastisk utsikt mot Uppsala Domkyrka.

Frukost

Samtliga 39 rum är inredda med bekväma sängar och trämöbler. hotellrummen har stora fönster och takhöjden är över tre meter i många rum. På plan fyra har rummen snedtak och fönsterkupor som ger en extra mysig känsla. 

Hotellets frukostbuffé ingår självklart och vi får ofta beröm av våra gäster för att den är riklig och god. Vi har Fair Trade och Kravmärkt kaffe.

Alla våra gäster har fri tillgång till trådlöst internet, relaxavdelning med bastu och träningsmöjligheter samt kaffe/te, frukt och småkakor i matsalen dygnet runt. I källaren finns även tvättmöjligheter med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som våra gäster får använda utan kostnad. 

Incheckning på hotellrummen kan ske från kl 14,00. Kommer du efter kl 22,00 så behöver du kontakta receptionen för att få en portkod.

Utcheckning kl 11,00. Behöver du förvara bagage efter du har checkat ut så finns det ett bagagerum i anslutning till receptionen.

Nya hotellrum!

För att möta efterfrågan på dubbelrum med utsikt mot gården och Uppsala Domkyrka, bygger vi nu om de gamla gästköken till två nya fina hotellrum med inredning och detaljer i tidstypisk 30-talsstil. Hotellrummen står klara hösten 2017. Ytterligare ett hotellrum blir klart 2018.

 

 

 
 
  • Bokning

    Bokning

    För att se aktuella priser, var vänlig och för in datum på vår bokningssida till vänster. Konferensbokningar, gruppbokningar och rabattkunder ombeds kontakta oss via telefon 018-15 51 90 eller epost: info@akademihotellet.se. Vi tar MasterCard, Visa, American Express och Diners. Buffe-frukost […]

  • FAQ

    Hur hittar man till Akademihotellet? Se under ”Hitta hit” för vägbeskrivning. Vårt läge är centralt, nära Universitetshuset, mellan Uppsala Domkyrka och Uppsala Slott. Är hotellet öppet för alla? Alla är hjärtligt välkomna. Finns egna parkeringsplatser? Ja, vi har ett antal […]