Fira Valborg i Uppsala!

Till alla gäster som bor hos oss under Valborgsfirandet:

Obs! Under Valborg 30/4 är det begränsad framkomlighet med bil i centrala Uppsala och till hotellet. Vissa gator är helt avstängda. Meddela vid avspärrningarna att ni är hotellgäst. Läs mer om hur du tar dig lättast till hotellet här: https://valborgiuppsala.se eller Facebook/valborgiuppsala

Sista april, Valborgsmässoafton, eller Valborg, Skvalborg, Kvalborg och Finalborg. Oavsett vad man kallar det så är det årets största studenthögtid i Uppsala med picknick i Ekonomikumparken, mösspåtagning i Carolinabacken, forsränning, silluncher, vårsånger vid Gunillaklockan och mycket mer. Sista april är en av årets största högtider i Uppsala och en riktig folkfest.

Varför inte ta chansen att få uppleva en riktig bal på slottet – glamoröst, storslaget, och alldeles, alldeles underbart! Allmänna Sången ordnar traditionsenligt bal på Uppsala slott med middag, sång och dans natten lång! Balen är öppen för alla över 18 år, och inget gästkort behövs. Låt sagan bli sann för en kväll och gå på Valborgsbal med Allmänna Sången! Kl 21 går alla balgäster ut på borggården för att ta del av vårhyllningen vid Gunillaklockan.

Några av höjdpunkterna under Valborg

Kl. 10.00: Forsränning i Fyrisån

Kl. 12-14: Sillunch på Uppsala Konsert & Kongress

Kl. 15.00: Mösspåtagningen i Carolinabacken

Kl. 15.02: Orphei Drängar sjunger traditionsenligt in våren

Kl. 21.00: Allmänna sången framför vårsånger vid Gunillaklockan