Sportlov

Sportlov i Uppsala

Hallå där alla familjer och semesterfirare! Ta med familjen på äventyr i Uppsala och fira sportlov hos oss! Vi har sportlovsrabatt under v.7-10, i mån av plats, och självklart ingår vår goda frukostbuffé i priset. Boka med kod LOV15 på vår hemsida för att få tillgång till webbrabatten. Varmt välkomna till Uppsala och Akademihotellet! Vi… Läs mer

, ,
Vem blir nästa Uppsalaprofil?

Nytt rum med historia

I våra Rum med historia kan du inom kort bo med en mycket välkänd kvinnlig poet och författare som studerat på Uppsala universitet. Kan du gissa vem det är?

Höstlov

Höstlovserbjudande!

Kom och fira höstlovet på Akademihotellet i Uppsala. Ange kod LOV15 när du bokar på vår hemsida så erhåller du 15% rabatt. Gäller 28/10-5/11 i mån av plats. Välkomna!

,
Upplev Kulturnatten i Uppsala

Kulturnatten Uppsala 10 sep 2022

Lördagen den 10 september återvänder Kulturnatten till Uppsalas gator, torg och kulturlokaler för ännu en magisk kväll. Upplev musik, konst, dans, litteratur, roliga barnaktiviteter och mycket mer! På Akademihotellet kommer vi att ha hantverksmarknad, författarhörna, konstutställning och dans. I vår fina nyrenoverade matsal och lobby serveras det traditionellt Kafferep. Tid: kl 13:00 – 18:00! För… Läs mer

Cykellopp i Uppsala 2-7 augusti 2022

Den 2 till 7 augusti är det cykelfest i Uppsala. Då arrangeras flera olika tävlingslopp Tour of Uppsala, Scandinavian race/Skandisloppet och Skandis GP. Obs! Det är begränsad framkomlighet med bil i Uppsala på vissa gator under dessa dagar. Läs mer här. Även busslinjerna dras om dessa dagar, läs mer här.