KONFERENSLOKALER & MÖTESRUM

Clasonsalen

Clasonsalen finns i Clasonska gården på Övre Slottsgatan 1, en byggnad på gården bredvid hotellet. Lokal ligger på andra våningen och är en fantastisk lokal med unik utsikt mot Odinslund, slottet och Carolinabacken.

Vid bokning av denna lokal så ingår två grupprum och tillgång till eget pausutrymme med möjlighet till att använda som grupprum.

 

 

Prefekten

Prefekten finns i hotellbyggnaden och har stora fönster mot den lugna gården med utsikt mot Domkyrkan. Detta är en av hotellets större lokaler och passar utmärkt för grupper runt 30 personer.

Doktoranden

Doktoranden finns i hotellbyggnaden och har stora fönster mot gården med utsikt mot Domkyrkan. Lugnt belägen, charmig lokal som passar utmärkt för 16-20 personer.

 

Professorn

Professorn finns i hotellbyggnaden 1 trappa ner i källarplanet. Lokalen är ljus och fräsch och har två fullstora fönster mot gården med utsikt mot Domkyrkan. Lokalen är anpassad för upp till 18 personer.

 

Studenten

Studenten finns i hotellbyggnaden och har fönster mot gatan. I lokalen finns även en soffa och två fåtöljer. Passar utmärkt för mindre möten.