Möten och konferens

Akademihotellet i Uppsala är en anläggning perfekt för det lilla eller medelstora mötet upp till 50 personer.

Hotellet erbjuder fyra konferenslokaler där alla är utrustade med takmonterad projektor och väggmonterade högtalare, trådlöst WiFi, whiteboard, blädderblock samt penna och anteckningsblock.

Konferenshotellet erbjuder för- och eftermiddagskaffe. Cateringlunch erbjuds för grupper i den trevliga matsalen. Vill man hellre passa på att ta en liten promenad i samband med lunchen finns flera närliggande restauranger som hotellet har gott samarbete med, likaså gäller för middagar och övriga kringarrangemang. Vi hjälper självklart till med bokningen för ert sällskap.

Skicka din bokningsförfrågan till info@akademihotellet.se eller ring 018-155190.

Varmt välkomna till Akademihotellet!

Konferenslokaler & mötesrum

Boka era möten, konferenser, utbildningar eller event i fina lokaler i unik miljö och känn historiens vingslag. Beläget mitt i Uppsalas kulturhistoriska omgivningar.

Att mötas på Akademihotellet passar utmärkt för både små och medelstora grupper. Önskar ni konferens med övernattning så har vi totalt 43 hotellrum att erbjuda.

 

Konferensmåltider

Konferenshotellet erbjuder förmiddags- och eftermiddagskaffe. Lunch kan bokas för konferensgrupper i den trevliga matsalen med cateringlunch. Likaså middagar.

Vi hjälper även till att boka luncher och middagar på närliggande restauranger, om ni vill se er om i de vackra omgivningarna.

Aktiviteter för grupp och konferens

Vi på Akademihotellet hjälper gärna till att boka givande aktiviteter till er konferens eller för er grupp. Uppsala har fantastiskt mycket att erbjuda, t ex en takvandring på slottet, stadsvandringar och mycket mer.