Möten och konferens

Akademihotellet i Uppsala är perfekt för det lilla eller medelstora mötet upp till 40 personer i skolsittning och 60 personer i biosittning.

Vi har uppgraderat tekniken i våra fem konferensrum och lämnat projektorerna till det förflutna. Glöm surrande ljud och behovet av att mörklägga hela rummet för att kunna se bilden klart och tydligt. Nu har vi som standard en skärm om minst 86” storlek som startar så fort du anslutet HDMI-kabeln till din dator. I vår nyaste lokal Lektorn, finns en mindre skärm.

Utöver detta så finns det även teknik för digitala-möten / hybridmöten så att kollegor som inte kan delta lokalt ändå kan delta på distans. Detta sker via principen BYOD (BringYourOwnDevice). Datorn sköter videomöten och nyttjar rummets teknik för bild och ljud via den ansluta USB-kabeln.

I konferenslokalerna erbjuds även trådlöst WiFi, blädderblock, pennor och anteckningsblock.

Konferenshotellet erbjuder för- och eftermiddagskaffe samt cateringlunch och cateringmiddagar erbjuds för grupper i den trevliga loungen/matsalen. Vi hjälper också till att boka på närliggande restauranger och övriga kringarrangemang. Akademihotellet erbjuder även en enklare barmeny dagligen kl 11-21.

Skicka din bokningsförfrågan till info@akademihotellet.se eller ring 018-155190.

Varmt välkomna till Akademihotellet!

Konferenslokal Studenten Akademihotellet

Konferenslokaler & mötesrum

Boka era möten, konferenser, utbildningar eller event i fina lokaler i unik miljö och känn historiens vingslag. Beläget mitt i Uppsalas kulturhistoriska omgivningar.

Att mötas på Akademihotellet passar utmärkt för både små och medelstora grupper. Önskar ni konferens med övernattning så har vi totalt 42 hotellrum att erbjuda.

 

Konferensmåltider

Konferenshotellet erbjuder förmiddags- och eftermiddagskaffe. Lunch kan bokas för konferensgrupper i den trevliga loungen/matsalen med cateringlunch. Likaså middagar.

Vi hjälper även till att boka luncher och middagar på närliggande restauranger, om ni vill se er om i de vackra omgivningarna.

Akademihotellet erbjuder även en enklare barmeny kl 11-21 dagligen.

Fika och Frukost

Uppsala domkyrka vid ån

Aktiviteter för grupp och konferens

Vi hjälper gärna till att boka givande aktiviteter till er konferens eller för er grupp. Uppsala har fantastiskt mycket att erbjuda, t ex en takvandring på slottet, stadsvandringar och teambuilding aktiviteter.