Möten och konferens

Akademihotellet i Uppsala är en anläggning perfekt för det lilla eller medelstora mötet upp till 50 personer.

Fyra av konferenslokalerna finns i hotellbyggnaden och en av konferenslokalerna, Clasonsalen, finns i Clasonska gården, byggnaden precis bredvid hotellet.

Alla konferenslokaler är utrustade med modern AV-utrustning med takmonterad projektor och väggmonterade högtalare, trådlöst WiFi, whiteboard, blädderblock samt penna och anteckningsblock. Vatten, frukt och godis ingår alltid i när du bokar en konferenslokal på Akademihotellet.

Konferenshotellet erbjuder för- och eftermiddagskaffe. Lunch erbjuds för grupper i den trevliga matsalen från cateringföretaget Triller Mat & Bröd. Vill man hellre passa på att ta en liten promenad i samband med lunchen finns flera närliggande restauranger som hotellet har gott samarbete med, likaså gäller för middagar och övriga kringarrangemang. Vi hjälper självklart till med bokningen för ert sällskap.

Skicka din bokningsförfrågan till info@akademihotellet.se eller ring 018-155190.

Obs! Pga rådande Covid-19 pandemi har vi tillsvidare begränsat antal personer i konferenslokalerna till hälften av total kapacitet – för er och vår säkerhet!

Varmt välkomna till Akademihotellet!

Konferenslokaler & mötesrum

Boka era möten, konferenser, utbildningar eller event i fina lokaler i unik miljö och känn historiens vingslag. Beläget mitt i Uppsalas kulturhistoriska omgivningar.

Att mötas på Akademihotellet passar utmärkt för både små och medelstora grupper. Önskar ni konferens med övernattning så har vi totalt 43 hotellrum, inkl två möblerade lägenheter, att erbjuda.

 

Konferensmåltider

Konferenshotellet erbjuder förmiddags- och eftermiddagskaffe. Lunch kan bokas för konferensgrupper i den trevliga matsalen med mat från cateringföretaget Triller mat & Bröd. Likaså middagar.

Vi hjälper även till att boka luncher och middagar på närliggande restauranger, om ni vill se er om i de vackra omgivningarna.

Aktiviteter för grupp och konferens

Vi på Akademihotellet hjälper gärna till att boka givande aktiviteter till er konferens eller för er grupp. Uppsala har fantastiskt mycket att erbjuda, t ex en Klassisk stadsvandring för att se Uppsalas Big 6