Akademihotellet

Akademihotellet rekryterar

Vill du vara en del av ett spännande växande hotell i Uppsalas historiska kvarter och utveckla vår hotellverksamhet och nya loungebar?

Är du en social och karismatisk person med ett stort intresse för restaurangdrift, som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet?

Vi söker nu

Vikariat Loungevärd/Hotellmedarbetare 

Extrapersonal till reception, frukost, loungebar 

Vem söker vi?

För att trivas här hos oss i teamet är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du uppskattar känslan av att ge riktigt gott värdskap och hjärtlig service, och strävar alltid efter att ge gästen den bästa upplevelsen genom hela vistelsen.

Arbetsbeskrivning:

Som en del i vårt team ansvarar du för att ta hand om driften på ditt pass med frukostservering, barservering, ta upp beställningar, laga lättare mat och kassaarbete etc. Som receptionist ansvarar du för in- och utcheckning, bokningar, säkerställning av betalningar etc.  Mer specifikt innebär det att du kommer att ge våra gäster säker och bra service och se till att gästen är i fokus på ett hjärtligt och genuint sätt.

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där samarbete med övriga avdelningar är en självklarhet.

Vi önskar att du
* har mycket god känsla för service
* är duktig på att kommunicera på både svenska och engelska
* är minst 20 år
* vill jobba kvällar och helger
* har god datorvana och erfarenhet av webbaserade system

Det är även meriterande för tjänsten om du
* du har bartenderutbildning
* du har erfarenhet av att jobba inom restaurang/bar/hotellreception
* har utbildning inom matsäkerhet och HACCP

Akademihotellet tillämpar Visitas kollektivavtal med schyssta villkor. Hos oss ska både medarbetare och gäster känna sig bekväma, trygga och välkomna. Vi jobbar långsiktigt och vill växa hållbart.

Ansökan skickas till Receptionschef Jill E Stjernqvist, email: jill.e.stjernqvist@akademihotellet.se eller till Husfru/Köksansvarig Annie Hällqvist, email: annie.hallqvist@akademihotellet.se

Rekrytering sker löpande.

, , ,